04 septembrie 2014

Imobiliaristi la coltul strazii

Zilele trecute, la o plimbare ”per pedes” prin oras mi-au atras atentia multitudinea de firme imobiliare.
Sunt foarte multe firme care se ocupă cu intermedieri, promovari si tot ce tine de domeniul imobiliar.
La un moment dat erau trei firme de acest gen intr-o singura cladire.
Ma intreb daca aveau clienti...
Daca m-as fi pus in postura de client nu stiu cum as fi procedat. Sa trec la fiecare, pe rand, sa aflu oferta si sa optez pentru cea mai buna varianta?
Cred ca, de rusine, m-as fi oprit la prima. Cum sa-i spun omului - ”stati putin sa-l intreb si pe colegul dvs ce oferta imi face?”.
Si, desi oferta abunda de imobiliaristi cu acte in regula, intotdeauna se gaseste cineva care practica meseria aceasta la negru.
De obicei este o cunostinta, un vecin, un prieten...
Poate iti spune fara retineri ce pretentii financiare are, alteori acestea sunt incorporate in pretul pe care-l platesti vanzatorului, fara ca tu sa stii.
Personal, daca tot platesc si comision, atunci prefer sa o fac legal.
De ce sa-i dau bani unui imobiliarist de la coltul strazii? Prefer sa apelez la persoane autorizate, iau si o chitanta ori o factura si asa am dovada ca totul este ok.
Nu imbogatiti trisorii!
Apeland la profesionisti puteti beneficia si de consiliere, oferta sau cererea dvs este luata in baza de date, urmand sa fiti contactati la momentul in care se gasesc solutii optime dvs.

Niciun comentariu:

DESPRE NOI (E.G.B.) ȘI NOUTĂȚI PE BLOG

Actualizat în data de 02 Martie 2024 Pentru a imbunatati vizualizarea Anunturilor dvs. puteti adauga poze (maxim 10) si/sau 1 videoclip....