21 decembrie 2015

EVENIMENTE E.G.B.

Multumim, Summer Orkestra!


Din pacate, concursul s-a incheiat. Am participat cu drag, cu gandul de a promova Romania! Si am castigat un premiu constand intr-un voucher de concediu. Il vom folosi ca sa vizitam Muntii Apuseni. 
Multumim Orkestra si sponsorilor. Si, in mod special, multumim Portalturism.ro
Desigur, speram la o noua editie si la noi provocari! 

"ELITE GLOBAL BUSINESS" IN TOPUL CLASAMENTULUI

Suntem numarul 1 in Romania in domeniul marketingului imobiliar. 

Din luna octombrie 2013 s-a actualizat clasarea site-urilor/blogurilor din Romania in functie de numarul de cautari prin cuvintele cheie.
Astfel, tastand expresia “padure de vanzare”  motoarele de cautare ii directioneaza pe majoritatea celor interesati spre web-blogul http://paduridevanzaredinromania.blogspot.com.

Recent a fost publicat un sondaj cu privire la clasarea site-urilor/blogurilor din Romania in functie de numarul de cautari prin cuvintele cheie.
Astfel, tastand expresia “padure de vanzare”  motoarele de cautare ii directioneaza pe majoritatea celor interesati spre web-blogul http://paduridevanzaredinromania.blogspot.com.
Blogul a devenit foarte cautat in urma concentrarii unui numar mare de oferte de paduri. In timp a suferit modificari, au fost revizuite toate ofertele fiind inlaturate cele perimate, iar in prezent totul este actualizat.

Echipa "Elite Global Business", respectiv administratorul – Florian Draghici, a dezvoltat blogul, aducandu-l in stadiul de a oferi clientilor o solutie in orice domeniu de interes, astfel incat pe langa ofertele de paduri au mai aparut si terenurile agricole, pasunile, fermele, pescariile, proiectele fotovoltaice, etc.
Statistica zilnica dupa tari si orase, care se afla pe blog, arata ca printre vizitatorii romani se regasesc si multi straini.

Suntem numarul 2 in Romania in domeniul marketingului imobiliar.

Din luna Iunie 2013 s-a actualizat clasarea site-urilor/blogurilor din Romania in functie de numarul de cautari prin cuvintele cheie.
Asadar, iata cum arata top 5 realizat de savedwebhistory.com/k/padure-de-vanzare:
1. romimo.ro
2. paduridevanzaredinromania.blogspot.com
3. afacerilemn.ro
4. publi24.ro
5. gandul.info
In acelasi clasament au fost incluse si site-urile: 
anunturi.biz (12), olx.ro (17), micapublicitate.ro (19), piata-agricola.ro (20), gabrian-imobiliare.ro (21), forestnews.ro (23), anuntimobiliar.ro (27), bizoo.ro (31), aaz.ro (40), micapublicitate.net (44), imobiliare.ro (46).

NOUL LOGO AL COMPANIEI "ELITE GLOBAL BUSINESS"
Pareri despre Elite Global Business de la cel mai critic Blogger "NEURONUL SINGURATIC" - CLIK pe acest text pentru a citi originalul

Niciun comentariu:

DESPRE NOI (E.G.B.) ȘI NOUTĂȚI PE BLOG

Actualizat în data de 02 Martie 2024 Pentru a imbunatati vizualizarea Anunturilor dvs. puteti adauga poze (maxim 10) si/sau 1 videoclip....